Bauerfeind

Compania Germană Bauerfeind se situează printre firmele de vârf în domeniul produselor medicale, produse care de decenii contribuie la menţinerea şi îmbunătăţirea sănătăţii pentru o mai bună calitate a vieţii.
Succesul terapeutic al produselor Bauerfeind se datorează experienţei de peste 80 de ani în tehnologia prelucrării şi a inovării continue, datorate muncii de cercetare a medicilor şi a oamenilor de ştiinţă. Această colaborare a permis firmei să  ajungă liderul mondial în aplicarea tehnologiei de măsurare digitală tridimensională şi volumetrică. Rezultatele au fost produse patentate, câştigătoare de premii şi asigurate de servicii care garantează satisfacţia clientului şi dovedeste calitatea “Made in Germany”.

Bauerfeind Pentru Sănătatea Dumneavoastră

Produsele Bauerfeind nu se adresează doar oamenilor cu probleme de sănătate. Suporturile noastre plantare se adresează celor care stau mult timp in picioare sau merg pe jos mult în cadrul serviciului. Astfel ei se pot bucura de un confort sporit şi o rezistenţă mai crescută. Sportivii amatori şi profesionişti pot beneficia în mod special de suporturile noastre plantare. Producem suporturi care au fost specific create pentru anumite sporturi: alergat, sporturi cu schimbări rapide de direcţie (baschet, fotbal, tenis, golf). Folosind suporturile noastre sportivul are deasemenea un comfort sporit, o rezistenţă la efort crescută, şi o formă mai bună. Pur şi simplu obosesc mai puţin. Astfel sportivii amatori se pot bucura de un beneficiu cardio-vascular crescut, iar sportivii profesionişti de performanţe mai bune.

Ciorapii nostri compresivi se adresează de asemenea oamenilor care stau mult în picioare sau calatoresc timp îndelungat cu maşina sau avionul. Ele ajută la scăderea oboselii şi previn apariţia edemelor datorită inactivităţii prelungite. Graviditatea este un factor de risc pentru apariţia varicelor şi oferim ciorapi compresivi special concepuţi pentru comfortul gravidelor şi profilaxia varicelor.

 

Partener medical al echipelor: