Suporturi plantare şi încălţăminte

Sistemul de măsurare al presiunii plantare MediLogic

Suporturile noastre plantare sunt concepute cu ajutorul unui sistem de măsurare revoluţionar. Sistemul de măsurare al presiunii plantare MediLogic® oferă date precise şi rapide despre presiunea statică şi dinamică exercitata asupra piciorului. Clientul păşeşte pe o placă, iar forma piciorului, stilul de mers, zonele de presiune şi eventualele dezechilibre sunt identificate.  Datele sunt prelucrate şi trimise prin e-mail la medic pentru recomandarea produsului adecvat sau direct la centrul nostru din Germania unde intră imediat în producţie automatizată asistată de sistemul de producţie de înaltă tehnologie GloboCAD-Insole Configurator.

 • Suport plantar TRIactive walk

  Suport plantar TRIactive walk

  Suportul plantar activ special creat pentru stresul cauzat de mersul sau statul în picioare timp îndelungat.

 • Suport plantar GloboTec Comfort

  Suport plantar GloboTec Comfort

  Suporturile plantare GloboTec Comfort sunt caracterizate printr-un confort mărit şi o gamă largă de modele.

 • Suport plantar Professional heel

  Suport plantar Professional heel

  Pentru o terapie optimă şi cu un efect de lunga durata, medicii recomandă suporturi plantare care se adresează în mod special durerii calcaneene.

 • Suport plantar Comfort sports

  Suport plantar Comfort sports

  Suporturile plantare Comfort Sports sunt perfect adaptate pentru mişcările variate ale sporturilor şi sunt disponibile în trei modele. Suportul plantar Walk oferă sprijin piciorului pentru mers pe jos şi drumeţie, suporturile Play şi Run sunt ideale pentru sportivi care au nevoie de suport preventiv şi uşurare a piciorului.

 • Suport plantar TRIactive play

  Suport plantar TRIactive play

  Suport special pentru sportivi ce a fost dezvoltat pentru sporturi cu schimbări rapide ale direcţiei de deplasare.

 • Suporturi Plantare Laminate pentru Sport

  Suporturi Plantare Laminate pentru Sport

  Aceste suporturi plantare au un efect benefic asupra posturii, reduce stresul şi forţele create de diverse sporturi, distribuie optim greutatea corpului şi au un efect benefic asupra întregului sistem musculo-scheletal. Stabilitatea adiţionala ajută la prevenirea traumatismelor.

 • Suport plantar BInamic

  Suport plantar BInamic

  Suportul inovativ BInamic combină elemente ferme şi moi din plastic într-un miez activ. Greutatea corpului este ghidată şi susţinută de zonele ferme ale miezului în timp ce zonele sensibile ale piciorului sunt protejate.

 • Suport plantar GloboTec Patricia

  Suport plantar GloboTec Patricia

  Pantofii pentru ţinuta de business sau pantofii cu toc nu se pretează uşor suporturilor plantare. Modelele GloboTec Patricia, cu diverse forme oferă soluţii terapeutice pentru probleme diverse ale picioarelor.

 • Suporturi Plantare pentru Copii

  Suporturi Plantare pentru Copii

  Noile suporturi plantare pentru copii GloboTec au fost special create pentru nevoile copiilor. Pentru problemele specifice dezvoltării picioarelor copiilor gama de produse GloboTec vă oferă o varietate de modele speciale.

 • Suport plantar GloboTec Soft

  Suport plantar GloboTec Soft

  Suportul plantar GloboTec Soft are o flexibilitate ce se adaptează la mişcările pantofului, asigurând suportul comfortabil al arcadei plantare.

 • Suport plantar Soft diabetes

  Suport plantar Soft diabetes

  Persoanele cu diabet zaharat pot suferi de sindromul piciorului diabetic care este caracterizat de prezenţa deficitelor senzoriale şi afectarea circulaţiei sanguine.

 • Pantofi GloboConcept

  Pantofi GloboConcept

  GloboConcept este o familie de produse care oferă oamenilor cu afecţiuni ale picioarelor (artrită, diabet, edeme) soluţii terapeutice şi profilactice în domeniul încălţămintei, ciorapilor, şi a suporturilor plantare.

 • Suport plantar TRIactive run

  Suport plantar TRIactive run

  Suportul plantar pentru sportivi creat special pentru mişcările repetate ale alergatului şi nevoile asociate impactului călcâiului, a fazei de suport, şi a fazei de propulsie.

Partener medical al echipelor: